2006 © DTAP Links | Voorwaarden

Dog training Anya Perrée Training op maat

Gediplomeerd (werk)honden instructeur en coach Anya Perrée

“...wat wil ik van mijn hond en hoe communiceer ik dat zo duidelijk mogelijk?” De perfecte balans is de sleutel voor de beste samenwerking, vandaar dat het vinden van die balans voor mij het meest belangrijk is als ik met mijn eigen honden train, van derden of een combinatie coach.

Ik ben Master Class Coach van de KNPV. Dit is voor het trainen en coachen van geleiders met honden (Politiehonden, speurhonden en reddingshonden) in theorie en praktijk. Tevens ben ik opgeleid tot kynologisch instructeur en speurhonden instructeur.

Zelf heb ik meerdere Mechelse Herders die ik train en natuurlijk ben ik dol op honden en kan met alle honden goed overweg. Ik train speuren, detectie en KNPV. Mijn huidige hond Chase heeft 6 KNPV certificaten, het PH1 certificaat en 5 disciplines van de KNPV speur- honden, Ivvy heeft 3 KNPV speurhonden certificaten en Bijou (uit ons eigen fokprogramma) breng ik in 2018 voor bij de KNPV speurhonden keuring in de disciplines: basis speurhonden (inmiddels gehaald met 214 pnt (215= max), sorteren, speuren, vlakte revieren en puinzoeken. Dit alles samen met mijn partner Gunther van Soest die dezelfde hobby heeft, namelijk honden en de KNPV. We nemen ook deel aan het demoteam van de KNPV.

Momenteel train en begeleid ik professioneel meerdere honden, geef trainingsondersteuning bij de KNPV zowel in praktijk en theorie en ik leid 2 hondenscholen. Daardoor begeleid ik per week ongeveer 100 verschillende honden, instructeurs en eigenaren. Ook coach en train ik honden die onder behandeling staan bij de gedragstherapeut, ben ik praktijkdocent bij Tinley academie en stagebegeleider voor aankomend instructeurs van de opleiding Kynologisch instructeurs.

Naast het diploma Master Class Coach van de KNPV heb ik ook de diploma’s van, kynologisch instructeur (Tinley Academie), speurhonden instructeur (Tracker dogs) en module 1 en 2 van basis neuswerk van Tinley. Dit zijn niet de enige diploma’s.

Dog training Anya Perrée, Chase Dog training Anya Perrée, Chase Dog training Anya Perrée. Chase Dog training Anya Perrée

Master Class Coach