Workshops

Basis 1:

  • 28 okt Workshop in Deutsch
  • Wie trainiert man das perfekte
  • Anzeigeverhalten?

Basis 2:

Professionals:

Op verschillende zondagen organiseert Dog training Anya Perrée deze interessante en actieve reddingshonden workshops en trainingen voor baas en hond. Waar zouden wij zijn zonder de reddingshond, die in de praktijk wordt ingezet bij rampen en calamiteiten om vermiste personen te lokaliseren. Workshop reddingshonden, basis level 1 voor iedereen de perfecte gelegenheid om eens aan de wereld van de discipline 'reddingshonden' te snuffelen. De daarop volgende levels sluiten perfect aan op elkaar. Je kunt n ook instappen in een hoger level mits je aan de criteria voldoet.
Trainingen en workshops worden gegeven door Anya Perrée - is kynologisch instructeur met accreditatie door de SPPD, (dit is een platform van professionele diergedragsdeskundigen), speurhonden instructeur en Master Class Coach van de KNPV. Dit is voor het trainen en coachen van geleiders met honden (politie-, speur- en reddingshonden) in theorie en praktijk. Inzetbaar als team in Nederland. Daarnaast is Anya als vrijwilliger werkzaam bij de THW (officiële rampenorganisatie van Duitsland) in de specialistische eenheid 'Ortung', daar werkt ze met haar reddingshonden en technische lokaliserings apparatuur om vastzittende en onder puin bedolven mensen te lokaliseren.
Alle workshop en trainingen zijn ook te reserveren op jouw eigen locatie met jouw eigen groep, vraag naar onze mogelijkheden. De reiskosten zijn €0,30 per kilometer.

Basis 1

Groot terrein

kleine groepen

Basis 2

Diverse locaties

4 'teams'

Professionals

Diverse locaties

4 'teams'