Cursussen

Puppy Opvoedcursus

Een vrolijke sociale huishond, een maatje dat je overal mee naar toe kunt nemen en nog gehoorzaam is ook...wie wil dat niet?

Basis Opvoedcursus

De Basis Opvoedcursus is een goed vervolg in de opvoeding en ontwikkeling van uw inmiddels puberende pup.

Gevorderden Opvoedcursus Sociale HuisHond

De Gevorderden Opvoedcursus Sociale HuisHond volgt u na de Basis Opvoedcursus of als u met uw hond ergens anders al meerdere cursussen hebt doorlopen.

Cursus voor Uitvallende Honden

Fijn als het opvoeden allemaal goed gaat, maar de behoefte aan hulp is groot als het gaat om honden die aan de lijn uitvallen naar onbekende honden.

Zelfvertrouwen en Eigen Beheersing

Deze cursus is bedoeld voor honden die moeite hebben om zich te beheersen omdat de prikkels uit de omgeving sterker zijn waardoor ze zich slecht kunnen concentreren. Ook honden die vaak een conflict hebben en daardoor stresssignalen, onzekerheid, angstig en/of licht angst agressie vertonen passen in deze cursus.

Apporteer Sport

Net als wij mensen vinden honden het fijn om een sport te beoefenen. Bij Apporteer Sport wordt de hond fysiek als mentaal uitgedaagd. Apporteer Sport is een introductie in de apporteer- en jachtwereld, waarin de samenwerking en uitdaging tussen baas en hond centraal staat.

Cursus voor de herdershond

Is Uw hond niet het gemiddelde type gezinshond? Hebben de voorouders een werkverleden en zit het daardoor in zijn genen verankert? Verloopt het contact soms wat lastig waardoor het voor zowel Uw hond als U zelf soms stress en frustratie geeft?Ervaart men soms problemen met bijtgedrag, spullen niet loslaten en/of bewaken?Is de opvoeding op sommige momenten een strijd?Dan is deze cursus geschikt voor jullie!

Combi FUN cursus

Bij de Combi FUN cursus staan afwisseling en plezier voorop!

Wil je graag iets leuks en actiefs doen en werken aan meer zelfvertrouwen bij jouw hond?

Ben je op zoek naar een training waarin jouw hond zijn energie goed kwijt kan?

Wil je het contact versterken, hou je van afwisseling en uitdaging, en leer je graag nieuwe dingen?

Dan is deze cursus geschikt voor jullie!!

Behendigheid

Hond en baas één team! Deze sport biedt de hond een fantastische mogelijkheid om zich uit te leven en samen met z'n baas actief bezig te zijn.

Speuren Met Gehoorzaamheid

Speuren Met Gehoorzaamheid is een cursus die uitermate geschikt voor honden en hun baasjes, die samen actief willen werken aan gehoorzaamheid en zoeken. Het is een spannende en uitdagende cursus, waarbij een mooie band ontstaat tussen U en Uw hond.

Tracking

Bij 'Tracking' volgt de hond het geurspoor van een sporenloper en de aanwezige grondgeuren. Met deze methode werkt de politie in Nederland ook. Soms wordt 'Tracking' verward met 'Trailing', maar beide vergen een andere (aan)leertechniek.

Detectie

Detectie is de ultieme hobby voor een hond, snuffelend op zoek naar een bepaalde geur. Welke geur je jouw hond uiteindelijk wilt aanleren kun je zelf bepalen. We werken in onze cursus met een geurbron die de hond vanuit zijn motivatie wil hebben en kan deze aan het einde van de cursus opzoeken en verwijzen.